I'm thinking....estic pensant....us explicaré les meves aventures i desventures, més ben dit les nostres.

Translate

martes, 24 de septiembre de 2013

L' entranyable feina de buscar informació!!!

A menys de dos mesos vista d'emprendre el nostre viatge ens trobem amb la important tasca de recopilar tota la informació mirada i començar a preparar tot el que és necessari.

Farem un llistat de les coses que s'ha de mirar per a qualsevol que li comenci a entrar ganes d'emprendre l'aventura de viatjar. És un pas molt important que no es pot passar per alt si volem que el nostre viatge comenci amb bon peu, tot i que per a nosaltres moltes de les coses les mirem per tenir una idea i ja ho anirem enllestint pel camí, ja sabeu com som....

  1. Les vacunes: és una d'aquelles coses que no fan gaire gràcia però que és important per a evitar mals majors durant el viatge. Ja hem fet una primera visita i la més necessària (la febre groga) ja la tenim del 2010 i dura uns 10 anys. Ens falta ficar una altra molt important que no la teníen disponible al nostre CAP la d'encefalitis japonesa, les altres són recomanables (l'hepatitis A, la polio, el tetanus, el tifus...). Per cert la vacuna del tetanus és gratuïta, la de la febre groga té un cost de 18€ i les altres van totes en un pack que val uns 40€.
  2. Els visats: estem cercant informació dels molts bloguers i viatgers que ja han viatjat o estan viatjant. Com que el nostre viatge començarà gairebé segur per Vietnam, necessitem un visat per a entrar en aquest país i a mesura que anem avançant anirem treient els altres visats necessaris. El que si és cert es que hi han països que es poden fer el visats al moment d'arribar. Més endavant ja us ho explicarem.
  3. Els diners: a hores d'ara és gairebé ja sabem com ho farem. Segurament hem de portar targetes de crèdit i dèbit. Hem d'anar a parlar amb evobanc que en un principi té un producte que et deixa les targetes sense cap comissió de manteniment ni a l'hora de treure calers dels caixers...
  4. Els bitllets d'avió: Això ha de venir després d'un replantejament del viatge...Al final s'ha allargat com a mínim un any (sempre i quant tinguem pressupost per aguantar tants dies...ens tocarà mirar i remirar les nostres despeses...). El tema dels preus és d'uns 800 i pico a 1200 Euros pels dos.
  5. L'assegurança per a poder viatjar amb més seguretat. Això ho hem de mirar bé. De moment hem trobat algunes per uns 1100 a 1200 euros tots dos, seguim buscant alguna cosa més econòmica.
  6. La motxilla: després d'una visita quasi obligada a Andorra, que ens va servir per a agafar una mica d'idea del tipus de maleta que necessitàvem, que ja ho tenim clar, és una motxilla, per a fer d'autèntics "motxileros"... hem decidit comprar-les una mica amb cara i ulls....ja sabeu que les haurem de portar un munt de dies a l'esquena.... I no començarem a parlar del que ha d'anar a dins perquè aquesta és una altra història.
  7. Els carnets internacionals: aquests carnets són el carnet de conduir internacional necessari per a poder llogar amb tranquil·litat vehicles fora d'Europa, i el carnet internacional d'alberguista, ja que pensem fer nits en albergs per mirar de reduir la despesa.
Bé de moment aquestes són les nostres principals preocupacions pel que fa a la logística del nostre viatge..........

Bon vent!!!!

Miquel.




    1 comentario:

    1. Nois, això va en serio!! Quins nervis,no? Bueno, poc a poc i amb bona lletra. Aviseu abans de marxar!!

      ResponderEliminar

    Podeu deixar els vostres comentaris o dubtes, mirarem de respondre el més aviat possible. Gràcies!!!